Câştigătorii Asia Express 2024. Echipele care ajung în marea finală + Cine va lua marele premiu

04 09. 2024, 13:13

Câştigătorii Asia Express 2024. Am aflat echipele care ajung în marea finală de la Antena 1 și cine va lua marele premiu din punctul de vedere al fanilor emisiunii.

A început cel mai așteptat show al toamnei de la Antena 1. Nouă echipe se luptă în Asia Express – Drumul Zeilor să câștige marele premiu de 30.000 de euro. Încă din primul episod al reality show-ului, telespectatorii și-au ales echipa favorită. Comentariile au curs pe rețelele de socializare și emisiunea a devenit cel mai vizionat show de televiziune din prime time.

Pe pagina de Instagram a emisiunii Asia Express a fost postat un poll în care fanii și-au ales echipa favorită, implicit câștigătorii Asia Express 2024. Primele trei locuri sunt disputate de trei echipe extrem de puternice, dar și carismatice.

1. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu (actori și prieteni foarte buni)

2. Nicolai Tand și Sorin Brotnei (chef și artist – relație de naș și fin)

3. Ioana State și Mane Voicu (stand-uperi și prieteni foarte buni)

Cu toate că așa arată clasamentul fanilor, realitatea din cadrul Asia Express 2024 este alta. Cele trei echipe care se bat în marea finală pentru marele premiu de 30.000 de euro sunt altele.

Ce concurenţi au părăsit competiţia Asia Express 2024

Potrivit cancan.ro, vedetele ieșite de pe Drumul Zeilor până acum sunt Betty Salam & Cătălin Vișănescu, Carmen Negoiță & Andreea Perețeanu, Victor Slav & Selina, Adi Nartea & Cosmin Vîjeu.

Lor li se alătură şi concurenţii Andrei Ursu și partenerul său, Vlad Condurache, aceștia fiind eliminați în primele faze ale aventurii de la Antena 1, dar şi Mihai Găinușă şi colega lui de la radio, Oana Paraschiv.

Acestea fiind spuse, potrivit calculelor, în marea finală se luptă pentru marele premiu, Anca Țurcașiu & Andreea Samson, Ioana State & Mane Voicu, Nicolai Tand & Sorin Brotnei. Pe cei din urmă au pariat mulţi dintre fanii emisiunii încă din momentul în care au fost anunţate echipele. Rămâne de văzut însă dacă au avut sau nu dreptate.

De ce nu a mers Mihai Găinușă cu soția în Asia Express 2024

Dacă celelalte echipe au venit în concurs fie cu partenerul de viață, frate sau soră, fin sau prieten foarte bun, ei bine, Mihai Găinușă a ales să concureze alături de colega de la radio. Toată lumea s-a întrebat cum a fost posibil să nu participe alături de soție.

Explicația lui Mihai Găinușă a fost una destul de amuzantă, însă așteaptată cu interes de către fanii emisiunii de la Antena 1.

„Am lăsat soția acasă pentru că cineva trebuia să aibă grijă și de copii. Așa că am venit în Asia Express cu Oana, care este colega mea de la radio și ne știm de peste 14 ani”, a spus Mihai Găinușă în emisiune.

foto: social media